Μουσαμα – Καμβα – Ταπετσαρια

ΜΟΥΣΑΜΑΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ 34-A

Μουσαμάς πολύ μεγάλης αντοχής 440gr, χρήση κυρίως για εξωτερικό χώρο. Επιδέχεται επιπλέον ειδική επεξεργασία, όπως τοποθέτηση μεταλλικών τρουκ για να κρεμαστεί, δυνατότητα να γίνει τελάρωμα με ξύλα, επίσης χρησιμοποιείται για να ντύσει διάφορα συστήματα προβολής.

ΚΑΜΒΑΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ 34-B

Εξαιρετικής ποιότητας καμβάς για να εκτυπώσετε την μακέτα σας ή τις φωτογραφίες που επιθυμείτε, χρήση για εσωτερικούς χώρους. Επιδέχεται επιπλέον ειδική επεξεργασία, όπως τοποθέτηση μεταλλικών τρουκ για να κρεμαστεί, δυνατότητα να γίνει τελάρωμα με ξύλα, επίσης χρησιμοποιείται για να ντύσει διάφορα συστήματα προβολής.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ 34-C

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία αδιάβροχη, χρήση σε τοίχους, γυψοσανίδες κλπ. Μπορείτε είτε να επιλέξετε το θέμα που θέλετε, είτε να δημιουργήσουμε από την αρχή το θέμα που επιθυμείτε, ώστε να διακοσμήσετε την επιχείρηση ή το σπίτι σας.

ΜΑΓΝΗΤΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ 34-D

Εξειδικευμένο και ιδιαίτερο υλικό είναι το μαγνητικό χαρτί, όπου χρησιμοποιείτε κυρίως για εκτύπωση διαφημιστικών προϊόντων, όπως μαγνητάκια για το ψυγείο, μαγνητικές διαφημίσεις για τα αυτοκίνητα κλπ.