ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοί είμαστε

Η MOTIVO “Design & typography Studio” δραστηριοποιείται στον χώρο της Ψηφιακής Εκτύπωσης και στον ευρύτερο τομέα των Γραφικών Τεχνών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης σε συνδυασμό με την συνέπεια, την αξιοπιστία, την άριστη εξυπηρέτηση και τις επενδύσεις μας στον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό εγγυώνται στο να προσφέρονται και να διασφαλίζονται ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους παραγωγής.

Έδρα

Στο σύγχρονο ανακαινισμένο ιδιόκτητο κατάστημα 120 τ.μ. στην πόλη της Κοζάνης επί της οδού Μεθώνης 45, η MOTIVO αξιοποιεί πλήρως όλα τα παραγωγικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει με μια ομάδα ανθρώπων που εξειδικεύεται στις Γραφικές Τέχνες, στην Ψηφιακή Εκτύπωση Μικρής και Μεγάλης Διάστασης, στην Κατασκευή Ιστοσελίδων, στην Τρισδιάστατη σχεδίαση και Εκτύπωση.

Υποκατάστημα

Η Motivo επεκτείνεται με νέο υποκατάστημα στο κεντρικότερο σημείο της Κοζάνης, Μακεδονομάχων 21Α. Ένας μοντέρνος και φιλόξενος χώρος με σκοπό την προβολή των δυνατοτήτων και των εργασιών μας.

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας είναι να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας δημιουργικά και στρατηγικά ώστε να συμβάλλουμε στην βελτίωση και προώθηση της επιχείρησης τους. Βασικός πυλώνας για την υλοποίηση αυτού του οράματος είναι η καινοτομία, η δημιουργικότητα καθώς και η κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της MOTIVO DESIGN είναι:

  • Η υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση και γνώση.
  • Η άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης.
  • Η κορυφαία ποιότητα εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας με βάση την πολυετή εμπειρία του και με γνώμονα την εξέλιξη της τεχνολογίας και την τάση των αναγκών, είναι σε θέση να συνεργαστεί δημιουργικά και στρατηγικά μαζί σας ώστε να συμβάλει στην βελτίωση και την προώθηση οποιασδήποτε επιχείρησης.

TESTIMONIALS

 

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ